Ceovit

+38 044 451 56 27 +38 045 944 99 99 info@zeolit.com.ua

Цукрові буряки сьогодні й завтра

Цукрові буряки — високорентабельна культура, вирощування якої потребує точних знань, професіоналізму й капіталовкладень. Високі затрати на насіння, засоби захисту, техніку, паливо й добрива знижують її рентабельність аж до збитковості. В інтенсивному землеробстві врожайність культур залежить від природної родючості грунтів і погоди лише на 25%. При цьому добрива забезпечують від 30 до 60% врожаю, якісне насіння — від 5 до 20% і засоби захисту рослин — від 5 до 15%.Такий розподіл впливу на врожайність сформувався завдяки впровадженню нових технологій внесення комплексних добрив, збалансованих за макро- й мікроелементним складом під потреби кожної рослини.

СКАЧАТЬ ПОЛНУЮ ЖУРНАЛЬНУЮ ВЕРСИЮ СТАТЬИ


Вернуться назад


Читайте также

  • Шляхи інтенсифікації вирощування ріпаку

    У традиційних технологіях вирощування культур макро- і мікро- елементи вносять за залишковим принципом. Тоді як в оптимізації мінерального живлення криється величезний невикористаний резерв підвищення ефективності господарювання.
  • Питание яровых зерновых культур

    Яровая пшеница и рожь хоть и уступают по площадям посева озимым культурам, но занимают важное место в севообороте культур. Выращивают их во всех почвенно-климатических зонах Украины........
  • Особливості організації живлення з використанням рідких комплексних добрив при вирощуванні кукурудзи

    Завдяки високій проектній врожайності, і перевищуючій врожайність озимої пшениці приблизно в 1.4 рази, інтерес до вирощування кукурудзи зростає. В даний час виробництво зерна кукурудзи становить 20 % від валового збору зерна на Україні......
  • Подсолнечник

    Подсолнечник – самая распространенная масленичная культура на Украине. Корневая система у него стержневая, проникает в почву на глубину 2-4 м и распространяется в стороны на 100-200см. Наиболее благоприятные сроки посева – 15-30 апреля....
  • Картофель второй хлеб

    Картофель ценная продовольственная, кормовая и техническая культура. По объемам производства и потреблению ее среди населения она занимает 2-е место после зерновых культур. Благодаря широкой ее популярности, в нашей стране, ее часто называют вторым хлебом