Ceovit

+38 044 451 56 27 +38 045 944 99 99 info@zeolit.com.ua

Осінь-2017. Покращення стартового розвитку озимих культур.

Висока ефективність застосування ЦЕОВІТ АнтиСтрес Зерно:

—Передпосівна обробка насіння ЦЕОВІТ АнтиСтрес  Зерно забезпечує рослинам необхідний комплекс поживних елементів від сходів до наступного позакореневого живлення.

— Очищення поверхні насіння  від грибкових захворювань, викликаних умовами  зберігання та зараженням місць механічних пошкоджень.

— Покриття насіння  біополімерною плівкою, яка  локалізує місця ураження і запобігає поширенню захворювань.

— Збільшення енергії проростання, гарантування ранніх рівномірних сходів та прискореного розвитку кореневої системи.

— α-амінокислоти рослинного походження швидко проникають у клітини, поліпшують фізіологічні та обмінні процеси, стимулюють вегетативний ріст і розвиток рослин внаслідок їх швидкого використання для синтезу білків.

— Гормони управляють всіма біохімічними процесами забезпечення гармонійного розвитку рослин для отримання максимальної реалізації їх генетичного  потенціалу.

Завдяки високій фунгіцидній властивості складників комплексу серії ЦЕОВІТ,  а також активне транспортування та рівномірний розподіл складників живлення та додаткових протруйників, забезпечує ефективне проростання та здоровий розвиток рослин при підвищенні ефективності протруйників у 1,5 - 2 рази.

 Етап 1. Основне внесення:

Внесення рідких добрив та Цеовіт Екосолома – 3-5 л/га з розрахунку 1 л на тонну органічних рештків +  8-10 кг азоту (N) на тонну органічних рештків, що з урахуванням високого коефіцієнту становить 30-50 л NPS-1 на 1 гектар з розрахунку 8-10 кг на одну тону соломи (що рівноцінно внесенню 30 т. навозу, 150 кг аміачної селітри та 100 кг нітроамофоски). 

При засміченні полів, на яких планується посів озимого ріпаку, бур'янами та при масових сходах падалиці зернових (особливо озимих зернових - пшениці , ячменю, жита) - рекомендується внесення гербіцидів гліфосатної групи наприклад Клінік в.р. 3-5 л/га або Клінік Макс 3-5 л/га. Норма витрат робочої рідини понад 100 л/га.

Після внесення добрив для покращення збереження вологи виконати мульчування на глибину 3-5 см.

На зернових за день перед посівом виконати дискування на глибину 10-12 см. з послідуючим посівом та коткуванням.

На ріпаках замість дискування виконати оранку на глибину 20-30 см. з коткуванням після посіву. 

 Етап 2. Протруєння насіння:

Вартість обробки 1 тонни Зернових культур складає - АнтиСтрес Зерно - 1-2 л/т + протруювач  - що складає  140,00 грн/тн (35,00 грн/га). 

Вартість обробки 1 тонни Ріпаку  складає - АнтиСтрес Зерно - 3-4 л/т + протруювач, що складає  420,00 грн/т (2,52 грн/га).

Етап 3. Управління розвитком з забезпеченням інтенсивного розвитку кореневої системи та максимального кущіння  ОЗИМИХ ЗЕРНОВИХ:

Озимі зернові у фазі початок кущення - АнтиСтрес Мульті -  2 л/га + Цеовіт NPS1 - 10-20 л/га + інсектицид дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток міцної кореневої системи, забезпечує максимальне кущіння та закладку генеративних органів, накопичення цукру та підвищує морозостійкість рослин. Вартість обробки 530,00 грн/га.

Етап 4. Управління розвитком озимих ріпаків з формуванням розгалуженої кореневої системи та кореневої шийки з формуванням 10-12 листків без додаткових регуляторів росту з меншими затратами :

Обробка 1: Виконати в 2-3 декаді вересня в залежності від кількості наявних листів на рослинах (від 4 до 8)  пропорційно внести АнтиСтрес Мульті -  2 л/га + Цеовіт NPS2 - 5 л/га, що дозволяє спрямувати енергію рослини на розвиток павутинної кореневої системи, формування до входження в зиму приземистої розетки з 10-12 листочків та кореневої шийки діаметром 10-12 мм, вирівняти відсталі посіви, та сприяє накопиченню цукру та вітамінів, підвищує морозостійкість. (Повністю замінює необхідність використання регуляторів росту типу фолікур  колосаль та ін.). Вартість обробки від 500,00 грн/га;

Обробка 2: Через 14-20 дів виконати позакореневе живлення у складі: Цеовіт Полісульфід Натрію  1,5 л/га (33% сірки) + Цеовіт Бор з Молібденом - 1-2 л/га.  Для покращення розвитку генеративних органів та компенсації потреб в цих елементах у даний період. Сірка – крім елемента живлення призначена для підвищення стійкості та запобіганню хвороб, таких як, сірої гнилі, альтернаріозу, фомозу та інших хвороб. Вартість обробки складає 193,00 грн/га.

 Пропонємо Вам вивчити нашу пропозицію, зважити на економічну доцільність і розпочати співпрацю для досягнення кращих результатів у вирощуванні продукції рослинництва.


Вернуться назад